КОМПЛЕКТ ЛИПОТРОПНИ АГЕНТИ ТАБЛ. Х 50 + ФОРМУЛА ВМ 2000 Х 14 ТАБЛ.

няма наличност

цена: 29.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
1455
  • Добави

КОМПЛЕКТ Липотропни Фактори х50 таблетки + Формула ВМ 2000 х14 таблетки / SET Lipotropic Factors + Formula VM 2000 - SOLGAR:

Липотропните фактори на американския производител SOLGAR е уникална хранителна добавка, която служи за премахване на натрупаните мазнини в черния дроб, за разграждане на мазнините в храната, за намаляване нивото на холестерола и контролиране на телесното тегло. Тя представлява ефективна синергична комбинация от холин, инозитол и L-метионин. Липотропните Фактори участват в метаболизма на въглехидрати и протеини, повишават (по-специално холинът) образуването на жлъчка, която улеснява транспорта на мазнините, имат изчистваща и детоксична функция и спомагат за изграждане на мускулите. Продуктът не съдържа захар, скорбяла/ нишесте, жито/пшеница, мая, царевица, соя, млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители и овкусители. Подходящ е за вегетарианци и се предлага в удобна опаковка от 50 броя таблетки.

 

Формула ВМ 2000 на американския производител SOLGAR е специална хранителна добавка, която осигурява всички важни за организма елементи, като допълва липсите им и стимулира множество функции и процеси в тялото. Представлява активна, балансирана формула от необходимите витамини, аминокиселини, минерали и микроелементи (включително хром и бор), супер храни, билки, водоразтворими фибри и биофлавоноиди. Формула ВМ 2000 е идеална хранителна добавка за работещи, спортисти и хората, живеещи в града. Произведена е на базата на непреработени храни и билки и е богата на антиоксиданти. Включените минерали са в хелатна форма, произведени в лабораториите Albion според строги стандарти. Продуктът е подходящ за вегетарианци. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки.