ДИАСАН МАКС КАПСУЛИ 30+30 ПОДАРЪК

30+30 КАПСУЛИ ПОДАРЪК

цена: 11.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
112355
  • Добави

ДИАСАН МАКС капсули * 30+30 ПОДАРЪК  ВИТА ГОЛД

Диасан Макс поддържа нормалното ниво на кръвна захар. 
Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

Активни съставки:
- Екстракт от цейлонска канела - съдържа полифеноли, флавоноиди, танини и др. Активните вещества подпомагат нормалното усвояване на глюкозата в тъканите (най-вече в мускулите). Допринася за поддържане нормално ниво на холестерол в кръвта. Цейлонската канела се отличава от другите видове с много ниското съдържание на "кумарин"/вещество, което пречи на нормалното кръвосъсирване/. В Диасан Макс се използва воден екстракт от цейлонска канела, а там това вещество липсва.
- Екстракт от горчив пъпеш - съдържа голям брой биологично активни химични съставки - тритерпени, протеини, сапунини, пептиди, гликозиди и др. Гликозидите в екстракта от горчив пъпеш помагат за поддържане нормалното ниво на глюкоза в кръвта и допринасят за усвояването й от тъканите. Те, също така, възпрепятстват натрупването на излишни мазнини.
- Екстракт от гимнема - използва се за поддържане нормалните стойности на кръвна захар. Основната активна съставка в екстракта е гимнемна киселина, помагаща за намаляване потребността от сладки храни.
- Цинк - допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Защитава клетките от оксидативен стрес и спомага за нормалното функциониране на имунната система.  Цинкът допринася за поддържане нормално състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство.
- Хром (хром пиколинат) - поддържа кръвната захар в нормални граници, помага за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни. Освен това благоприятства изгарянето на излишната глюкоза.

Състав:

1 капсула съдържа:

екстракт от цейлонска канела - 233 мг;
екстракт от горчив пъпеш - 55 мг;
екстракт от гимнема - 21 мг;
хром - 91 мкг;
цинк - 5 мг.
Дозировка: 1 капсула дневно, сутрин преди хранене.
Приемът на Диасан Макс не пречи на стандартната терапия за диабет и може да с употребява съвместно. За по-добър ефект се препоръчва прием 2 месеца, след което се прави кратка почивка.

Предупреждения:
Продуктът е хранителна добавка. 
Не е заместител на разнообразното хранене. 
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките и при деца под 12 години. При бременност и кърмене е необходима консултация с лекар.
Не са наблюдавани странични действия в посочените дози.
Да се съхранява на сухо и прохладно място до 25 градуса Целзий.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Vita Gold, България.