ДИАСАН МАКС КАПСУЛИ 60+10 ВИТА ГОЛД

60+10 КАПСУЛИ

цена: 16.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
112355
  • Добави

Диасан Макс поддържа нормалното ниво на кръвна захар. 
Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

Активни съставки: 1 капсула съдържа: екстракт от цейлонска канела-233мг, екстракт от горчив пъпеш-55мг, екстракт от гимнема-21мг, хром-91мкг, цинк-5 мг.

Дозировка: 1 капсула дневно, сутрин преди хранене.
Приемът на Диасан Mакс не пречи на стандартната терапия за диабет и може да с употребява съвместно. За по-добър ефект се препоръчва прием 2 месеца, след което се прави кратка почивка.

Предупреждения:
Продуктът е хранителна добавка. 
Не е заместител на разнообразното хранене. 
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките и при деца под 12 години. При бременност и кърмене е необходима консултация с лекар.
Не са наблюдавани странични действия в посочените дози.
Да се съхранява на сухо и прохладно място до 25 градуса Целзий.

Активни съставки:
- Екстракт от цейлонска канела - съдържа полифеноли, флавоноиди, танини и др. Активните вещества подпомагат за нормалното усвояване на глюкозата  в тъканите (най-вече в мускулите). Допринася за поддържане нормалното ниво на холестерол в кръвта. Цейлноската канела се отличава от другите видове с много ниското съдържание на "кумарин"/вещество, което пречи на нормалното кръвосъсирване/. В Диасан Макс се използва воден екстракт от цейлноска канела, а там това вещество липсва.

- Екстракт от горчив пъпеш - съдържа голям брой биологично активни химични съставки - тритерпени, протеини, сапунини, пептиди, гликозиди и др. Гликозидите в екстракта от горчив пъпеш подпомагат за поддържане нормалното ниво на глюкоза в кръвта и допринасят за усвояването й в тъканите. Възпрепятстват натрупването на излишни мазнини.

- Екстракт от гимнема - Използва се за поддържане нормалните стойности на кръвна захар. Основната активна съставка в екстракта е гимнемна киселина, подпомагаща за намаляване потребността от сладки храни.

- Цинк - допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини, Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната система.  Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство.

- Хром (хром пиколинат) - спомага за нормалните нива на кръвна захар, подпомага за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни. Освено това благоприятства изгарянето на излишната глюкоза.

Опаковка: 30 капсули
Производител: Vita Gold