ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ СЕНДО АДВАНС

с адаптор

цена: 139.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
65566662

ADVANCE – моделът 
за точни измервания 
у дома

Сендо ADVANCE са електронни апарати за измерване на кръвно налягане на бицепса. Трите предимства, които превръщат Сендо Advance в модела за точни измервания, са:

  1. Изключителна точност;
  2. Надеждност при дългосрочна употреба;
  3. Лесен за употреба – само с един бутон.

За създаването на толкова надежден апарат за кръвно, колкото е Сендо Advance, са нужни традиции. Японските инженери, които проектират и произвеждат електронните апарати за кръвно Сендо, са едни от пионерите на електронните апарати. В продължение на повече от 30 години този екип развива и усъвършенства технологиите за измерване. Резултатът от тази работа е Сендо Advance – апарат, комбиниращ трите най-важни характеристики за домашния апарат за кръвно – безупречна точност, дългогодишна надеждност и е лесен за употреба.

Заради всички тези преимущества и единствената по рода си 5-годишна гаранция, фармацевтите го препоръчват като любим модел, най-лесен за използване от всеки у дома.

Точен и ясен резултат, дори при наличие на аритмия

Сендо Адванс измерва и показва на дисплея горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулс. Точно, ясно и лесно. Но освен това, Сендо Адванс има и още едно преимущество: апаратът отчита аритмия и посочва нейното наличие на екрана. Така, ако имате аритмичен пулс, ще получите своевременно сигнал от Вашия Сендо апарат за кръвно.

В допълнение, апаратите Седно класират резултатите от измерването Ви спрямо стандартите на Световната здравна организация. В лявата част на дисплея има специална скала, на която се отбелязва какво е кръвното ви налягане – ниско, нормално или високо.

Най-доброто обслужване на апарат за кръвно

Закупувайки апарат за измерване на кръвно налягане Sendo ADVANCE, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надежден продукт, на който можете да разчитате по всяко време. Ненадминатите качества на Sendo ADVANCE се допълват и от изключително обслужване за нашите клиенти. На Ваше разположение са специалисти, готови да отговорят на всички въпроси, които биха Ви възникнали, на безплатния клиентски номер 0800 13456 или на формата за въпроси тук на сайта. Освен отговор на всички Ваши въпроси, ако е наложително, екип от обучени специалисти може да Ви предостави помощ у дома.