Как да поръчам?

Уважаеми потребители, поръчката от нашия сайт може да бъде извършена анонимно или с регистрация. Ако сте решили да се регистрирате и да си създадете потребителски профил, моля попълнете регистрационната форма, в която да посочите верни данни, необходими за издаването на фактура и протоколи за доставка, както и валиден адрес, телефонен номер и e-mail адрес.

Използване на личните данни

Личните данни, които ни предоставяте в хода на регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужването Ви, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Потребителската регистрация може да бъде закрита по всяко време по Ваша молба, изпратена в писмен вид на m33_apteka@abv.bg.

М-33 ЕООД събира следната информация за потребителите:

Физически лица:

  • Име
  • Точен адрес за доставка
  • Телефон за контакт
  • Електронна поща
  • Информация за търговците и юридическите лица - нетърговци:

Фирма

  • Данни за търговците и юридическите лица - нетърговци – седалище, ЕИК, БУЛСТАТ, идентификационен номер по ЗДДС,
  • Точен адрес за доставка
  • Телефон за контакт
  • Електронна поща

Поверителност

Потребителите носят пълна отговорност относно опазването на потребителските имена и пароли, както и за действия на трети лица със същите. При съмнение за неправомерен и неоторизиран достъп, откраднати или изгубени име и/или парола, те следва да уведомят "М-33" ЕООД незабавно, с цел прекъсване на достъпа до личната информация.

"М-33" ЕООД осигурява високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта, чрез криптиране.
Потребителят се задължава да поддържа актуална личната си информация и да нанесе своевременно промени относно смяна на адрес, телефонен номер, електронна поща. "М-33" ЕООД не носи отговорност за недоставени поръчки, поради неактуална информация и повторното им изпращане се поема от потребителя.

Поръчка

Електронният магазин на "М-33" ЕООД  приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърдите поръчката си, Вие можете да прегледате кошницата, да коригирате количеството и информацията си и след това да я потвърдите.
При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, потребителите се задължават да заплатят крайната й цена. След заявката, системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката.
Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон 02/8361096 или на електронна поща m33_apteka@abv.bgЦената на поръчката и доставката се предплащат. Aко желаете да закупите хранителна добавка или продукт, който не е посочен в електронния ни магазин, можете също да изпратите писмено запитване на електронната ни поща m33_apteka@abv.bg да се свържете с нас на телефон 02/8362372

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:
Липса на наличност на поръчаната стока;
Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

Цени и начин на плащане

Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно. При поръчка над 250 лева доставката е за сметка на "М-33" ЕООД
Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – при избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.