Витаслим Лайт и Витаслим Живи витамини и капс. х 30

2 кут. +1 подарък

цена: 29.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
4343
категория:

 

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ потиска апетита и засилва топенето на мазнините

 

Приложение:

Vitaslim LIGHT съдейства за регулиране на теглото.

Vitaslim LIGHT осигурява двойно по-лесно и бързо редуциране на теглото без драстични промени в начина на живот.

Изключителната ефективност се дължи на леката му формула, която включва само две съставки – PinnoThin™ и CLA. Те работят в двете най-важни посоки при отслабването – намаляване на приеманата храна и увеличаване на изгорените калории. Изцяло натуралните съставки действат многократно по-бързо и пълноценно, защото са в специална течна форма (патентована технология Licaps на Capsugel).

Активната съставка PinnoThinTM (масло от ядки на корейски бор) е с клинично доказана ефективност, подпомага регулирането на апетита, като намалява чувството за глад и създава усещане за ситост. Комбинирането с CLA (Конюгирана линолова киселина) подкрепя намаляването на теглото, както и редукцията на мастната маса и изграждането на мускулна маса.

Действие:

Vitaslim LIGHT съдържаPinnoThinTM – растително масло, получено от ядките на Корейски бор, което е богато на дълговерижни полиненаситени мастни киселини и на специфична пиноленова мастна киселина. Поредица клинични изследвания потвърждават ефективността на тази изцяло натурална съставка да потиска апетита и създава чувство за ситост.

Механизмът за намаляване чувството на глад се свързва с възможността на PinnoThinTM да освобождава в чревния тракт два новооткрити хормона (холецистокинини и глюкагон - подобен пептид 1), изпълняващи основна роля в регулирането на апетита чрез изпращане на сигнали до мозъка за чувство на ситост и потискане усещането за глад. При клиничните изследвания е установено повишаване нивата на тези два хормона, водещо до намаляване желанието за консумиране на храна, 30 - 40 мин. след прием на PinnoThinTM.

CLA във Vitaslim LIGHT подкрепя редуцирането на тегло чрез потискане дейността на специфични ензими, отговорни за складирането и натрупването на мазнини в организма. Съдейства за намаляване на мазнините, натрупани в областта на корема и ханша. CLA подпомага изграждането на мускулна маса, съдейства за подобряване на разпределението на мастната и мускулната маса в организма, както и за изгаряне на ненужната енергия, приета с храната, дори и при покой.

Съчетаното действие на двете съставки въвVitaslim LIGHTосигурява ефективно намаляване на телесното тегло.

Състав:

Състав

Количество в 1капсула

Масло от ядки на корейски бор
(PinnoThin™, Pinus koriensis seed oil)

250 mg

Конюгирана линолова киселина
(Conjugated linoleic acid, CLA)

250 mg

Помощни вещества: антиоксидант – токоферол (Е306)

 

 

Продуктите Vitaslim  отговарят на изискванията за натурални и чисти продукти и са със значително по-малко допълнително вложени вещества (пълнители), в сравнение с таблетките.
Без разтворители;
Без консерванти;
Без глутен;
Без захар;
Без ГМО.

Всички продукти Vitaslim в са направени с желатин от продукти от морски произход, като по този начин задоволяват различните потребителски нужди – при вегетарианци, при различни културни и религиозни изисквания и др.

Дозировка:

1–2 капсули 3 пъти дневно един час преди хранене с повече вода. За по-добър и траен резултат се приема ежедневно в продължение на поне 3 месеца.

Противопоказания:

 Не са известни. Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

 

Подарък:

Vitaslim VITAMINS е балансирана формула от витамини и минерали, която подпомага правилното функциониране на всички системи в човешкото тяло. Всяка една съставка има благотворно влияние върху здравето.

Витамин А (ретинол палмитат)– спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.

Витамин В1 (тиамин мононитрат)– съдейства за осигуряването на нормален растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.

Витамин В2 (рибофлавин)– допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция и дейността на клетките при оксидативен стрес.

Витамин В3 (никотинамид) – допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулацията на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мозъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.

Витамин В5 (калциев пантотенат)– подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.

Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)– подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.

Витамин B9 (фолиева киселина) – подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.

Витамин B12 (цианкобаламин) – подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.

Витамин С (аскорбинова киселина)– подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.

Витамин D3 (холекалциферол)– съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите.

Витамин E (D-алфа-токоферол)– антиоксидант. Повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.

Биотин, Витамин Н (биотин) – спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.

Коензим Q10 (убидекаренон)–антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.

Калций (калциев карбонат)– подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.

Магнезий (Магнезиев оксид)– допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.

Желязо (железен фумарат)– допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.

Цинк (цинков оксид)– участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.

Флуор (натриев флуорид)– спомага минерализацията на зъбите.

Манган (манганов сулфат)– спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.

Йод (калиев йодит)– способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.

Мед (меден окис) – съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.

Селен (натриев селенат) – допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Хром (хром III хлорид)– допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.

Състав:

Препоръчвана доза за дневен прием от 1 капсула / 2 капсули (% RDA*):

Калций (Калциев карбонат)

60/120 mg (15)

Витамин C (Аскорбинова киселина)

40/80 mg (100)

Магнезий (Магнезиев оксид)

28/56 mg (15)

Витамин В3 (Никотинамид)

8/16 mg (100)

Желязо (Железен фумарат)

7/14 mg (100)

Витамин Е (D-Алфа-токоферол)

6/12 mg алфа-ТЕ (100)

Коензим Q10 (Убидекаренон)

5/10 mg (**)

Цинк (Цинков оксид)

5/10 mg (100)

Витамин В5 (Калциев пантотенат)