БИОЛЕКТРА ИМУНДИРЕКТ САШЕ Х 20

цена: 9.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
1345
  • Добави

Хранителна добавка с цинк, хистидин и селен за подсилване на имунната система. С микрогранули, с подсладител и портокалов вкус.
Цинкът активира имунната система и укрепва защитните сили. 
Хистидинът улеснява резорбцията и усвояемостта на цинка.
Селенът е силен антиоксидант с противовъзпалително действие, особено подходящ за страдащи от алергии и настинки

С имуно-активна формула: цинк + хистидин + селен
Иновативна комбинация с цинк + хистидин + селен отговаря  на най-новите познания на модерната наука. Според тях достатъчният внос на цинк и селен е решаващ фактор за правилното функциониране на имунната система за добра защита от вируси и бактерии, и отсъствието на свръх реакция към алергени.
ЦИНК УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА:
Цинкът е извънредно важен за имунната система на организма. Достатъчният му внос е абсолютно необходим за оптималното функциониране на имунитета и отбранителната му мощ. Подкрепете имунната си система особено през студените и влажни месеци на годината и по време на най-голямото разпространение на полените.
Цинкът е жизненоважен микроелемент. Той има широк физиологичен спектър на действие и участва в почти всички жизнени процеси. Тъй като организмът ни не разполага с големи запаси от цинк, които да мобилизира при недостатъчен внос, редовният му прием с храната е извънредно важен.
ХИСТИДИНЪТ УЛЕСНЯВА РЕЗОРБЦИЯТА НА ЦИНК
Специфично свойство на хистидина е да свързва цинка в така наречения цинк-хистидин-комплекс. Това улеснява резорбцията и усвояемостта на цинка в клетъчната мембрана и е абсолютно необходимо за функционирането на обмяната му. Хистидинът е естествена аминокиселина, която трябва ежедневно да си набавяме с храната, и която взема участие в многобройни процеси в организма.
СЕЛЕНЪТ Е МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ
Селенът е природен партньор на имунната система: той подпомага имунните ни клетки в борбата им с болестотворните причинители. Той помага при блокирането на свободните радикали в организма - причинители на възпалителни процеси.

БЪРЗО - Микроганулите се разтварят директно в устата. Без никаква вода. Със свеж портокалов вкус.

УДОБНО -  В модерната си опаковка Biolectra Immin Direct е удобен за път. Идеален за свободното време или за натоварения график в офиса.
Начин на употреба:

Приема се веднъж дневно. Микрогранулите се изсипват директно върху езика. Те се разтварят в устата за секунди и по този начин могат да бъдат приемани без течност.