ИМУНОБОР ЗА ВЪЗРАСТНИ х 30 BОРОЛА

цена: 15.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
32
  • Добави

ИМУНОБОР / IMUNOBOR за възрастни на фирмата Борола представлява мощна имуностимулираща  комбинация  от природни съставки за възрастни, които взаимно допълват ефекта си - котешки нокът, по деарко мака и мате, които укрепват имунитета. Препоръчва се употребата на добавката като профилактично средство за укрепване на имунната система. Подпомага интензивно организма при  остри и хронични вирусни, гъбични и бактериални инфекции. Изключително подходящо средство при  хронична умора, силни стресови състояния,  срив на имунната система и бактериално носителство.Също така има и анти-туморен ефект. Добавката  повишава жизнения тонус и подобрява общото състояние на организма. Имунобор е подходящ за прием при често боледуване, профилактика по време на боледуване и във възстановителния период , както и при злокачествени заболявания и хронична умора. 

Имунобор допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система. Проявява антиоксидантно и антистресово действие.Подобрява психическото и физическото състояние на организма и сексуалната способност. Повишава защитните сили на организма.

Всяка капсула Имунобор съдържа следните екстракти: кора на котешки нокът - 500 mg и по 50 mg корен на мака, листа на йерба мате и по деарко.

Имунобор е подходящ при:

✔ често боледуване;

✔ вирусни, бактериални и гъбични инфекции;

✔ профилактика, по време на боледуване и във възстановителния период;

✔ злокачествени заболявания;

✔ хронична умора.