ПАНТОСАН КАПС. Х 30 ФОРТЕКС

цена: 17.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
2354

Пантосан - 100% натурален имуностимулатор и адаптоген.
Пантосан е уникален комплекс от две мощни природни съставки – екстракти от рог от северен елен и сибирски жен-шен.

Предназначение:
Имуностимулатор
Екстрактите от рог на северен елен и сибирски женшен в Пантосан са мощни имуностимулатори, които укрепват имунната система. Пантосан е особено подходящ за прием през есенно-зимния сезон когато организмът е изложен на по-чести вирусни заболявания и настинки.

Адаптоген
Адаптогенът е субстанция, която повишава резистентността на организма към стресовите обстоятелства на околната среда и му позволява  да се адаптира бързо. Адаптогенът увеличава съпротивителните сили, енергията и издръжливостта.

Екстрактите от рог на северен елен и сибирски женшен в Пантосан подпомагат адаптирането на организма, особено при рязка смяна на климатичните условия, допринасят за по-лесно понасяне на стресовите фактори на околната среда, включително силен студ или горещина, шум и др.

При преумора и стрес
Адаптогенните свойства на екстрактите от рог на северен елен и сибирски женшен в Пантосан допринасят за по-леко превъзмогване на стресови ситуации, промени в емоционалното състояние, силна преумора, горещи и студени вълни.

Възстановяване след боледуване
Силните имуномодулиращи свойства на екстрактите в Пантосан активират защитните сили на организма, което води до съдействане за по-бързото възстановяване на организма след боледуване, операции, травми и възпалителни процеси.

За спортисти
Екстрактите от рог на северен елен и сибирски женшен се използват от спортистите за увеличаване на издръжливостта и физическата работоспособност. Те стимулират ръста и развитието на костно-мускулните тъкани, процеса на тяхната регенерация  и допринасят за по-бързото възстановяване.

Екстрактите от рог на северен елен и сибирски женшен са изключително популярни сред руските спортисти. Целият олимпийски отбор на СССР използва сибирски жен-шен на олимпиадата в Москва през 1984 г.

Състав на една капсула (препоръчителен дневен прием):
Екстракт от рог на северен елен - 300 mg;
Екстракт от сибирски женшен (Eleutherocus senticosus) - 100 mg.
Начин на употреба:
Възрастни и деца над 12 години - една капсула дневно по време на хранене.

Пантосан е особено подходящ за хора с нестабилен имунен статус и чести здравословни проблеми, за подложени на постоянно умствено или физическо натоварване, за спортисти, за работещи и живеещи в агресивна градска и индустриална среда.
Опаковка: 30 капсули.
Производител: Фортекс Нутрасютикалс, България.