СФОРСИН СПРЕЙ ПРОТИВ ХЪРКАНЕ 20 МЛ.

цена: 17.40 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
36228811

СФОРСИН е медицинско изделие против хъркане под формата на спрей за гърло. Помага въздухът по-лесно да достигне до назофаринкса и горните дихателни пътища. След впръскване в устната кухина съставките на продукта уплътняват вибриращите меки тъкани в задната част на гърлото, като в същото време ги овлажняват. Спреят покрива меките тъкани на гърлото, като помага за намаляване или премахване на хъркащия звук.
Предназначение: Спрей срещу хъркане.
Начин на приложение:
За възрастни:
Прилагайте редовно преди лягане.
Да се впръсква след хранене и пиене.
Не поглъщайте никакви течности поне 1 час след прилагането на спрея.
Дръжте продукта изправен във вертикално положение и впръскайте като натиснете 3-4 пъти дозиращата помпа, стараейки се да покриете цялата лигавица на гърлото.
След като го приложите правилно, ще усетите наличието на защитен слой върху повърхността на гърлото.
След първата употреба е възможно да няма видим ефект.
Продължителността на действие на SFORSIN е до 8 часа, което позволява спокоен сън през нощта. Помнете, че трябва редовно да прилагате спрея.
Състав: вода, глицерин, полисорбат 80, натриев бензоат, калиев сорбат, аромат на мента, натриев хлорид, натриев хиалуронат, лимонена киселина, хидроксиетилцелулоза. 

Прилагайте SFORSIN според инструкцията, приложена в опаковката. Ако се съмнявате в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Внимание:
Не използвайте спрея, ако сте алергични към някоя от съставките на медицинското изделие. 
Срокът на годност след първото отваряне е в рамките на 21 дена. Да се съхранява под 25°C.
Това медицинско изделие не е предназначено за лечение на сънна апнея. Ако след 1 седмица от началото на употребата не забележите ефект, консултирайте се с лекар, за да премахнете възможни други причини, предизвикващи хъркане, включително и такива, свързани със сериозни заболявания.

Опаковка: 20 мл.
Производител: NATUR PRODUKT PHARMA, Полша.