ИМУН ГАРД Х 60 КАПС. ГУУДКЕЪР

цена: 21.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
77999

Това е „Авентична Аюрведа” хранителна добавка, която е мъдро съчетание от адаптогенни билки, събрани от собствени плантациа на Байдианат в екологично чисти райони, за цялостно укрепване на общото здравословно състояние.

Продуктът е имуномодулатор и помага да се увеличи естествения Ви имунитет, но само когато това е необходимо. Разликата с имуностимулатора е в това, че при последния имунната система се увеличава ненужно и се държи във висока степен като след спирането на приема тя отслабва и това може да доведе до многщо сериозни усложнения.

Като най – ефективното съчетание от адаптогенни билки Имун Гард е имуномодулатор, който усилва имунната система, но само когато това е необходимо, т.е. само когато е налице външна заплаха за организма като ефективно и по естествен път я елиминира без да е необходимо ползването на допълнителни препарати или ваксини. Полезните ефекти на продукта се реализират чрез нормализиране на естествените натурални елементи, изграждащи организма.

В Индия е символ на живот без алергия, вируси, бактерии и кожни дразнения. Изключително полезен по време и след химиотерапия.

Уникално съдържание от натурални: Витамин „С”, „В6”, Магнезий, Калий, Калций и СЕЛЕН! Изключително ефективен е приема на продукта един – два месеца преди пролетта и есента. Без странични ефекти!

Състав: Гилой сатва – 100 мг.; Тулси – 100 мг.; Куркума  – 100 мг.; Индийско грозде – 50 мг.; Чесън – 50 мг.; Нийм – 50мг.; Ашваганда – 50 мг.;

Начин на употреба: Два пъти по една – две капсули след хранене.