КСАНА ДИЕТ КАПС. Х 100 АБОФАРМА

цена: 24.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
435565
категория:
  • Добави

Предназначение:

Ксана Диет подпомага загубата на тегло при хора с наднормено тегло. Продукта съдържа Fibragum - комплекс от растителни макромолекули с висока желираща сила: когато се приема с голямо количество вода, те образуват желатинова маса, която улавя мазнините и въглехидратите и по този начин намалява тяхното усвояване. Растителните макромолекули нарастват по обем, докато се желират, така че те запълват стомаха, давайки усещане за ситост и намаляват чувството на глад.

Състав:

Fibragum, (комплекс от растителни полизахаридни макромолекули), фруктоолигозахариди, магнезиев стеарат, силициев диоксид, портокалов аромат.

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12-годишна възраст: да вземат по 2 капсули, една по една, с две чаши вода, половин час преди хранене.

Деца на възраст от 8 до 12 години: да вземат по една капсула с голяма чаша вода, половин час преди хранене.

Тези, които имат проблеми с преглъщането могат да разтварят съдържанието на капсулата в чаша топла вода. Трябва да се изпие веднага, преди образуването на гел, последвано от още една чаша вода.

Опаковка: 100 капсули

Внимание:

Ксана Диет не е предназначен като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не приемайте по време на бременност и кърмене.